Suosittelemme

Myydyimpiä tuotteita


Katsotuimpia tuotteita

Suosituimmat kokoelmamme

Fiskarsin pannuhuolto

Ajan ja paistokertojen myötä paistinpannun keraaminen pinnoitus kuluu ja ruoka saattaa alkaa tarttumaan sen pintaan. Tällöin pannu kannattaa tuoda Fiskars-pannuhuoltoon. Säästät samalla luonnonvaroja: Fiskars-pannuhuolto kuluttaa 99 % vähemmän luonnonvaroja kuin uuden pannun hankinta. Pannuhuoltoon sopivat Norden Steel- ja All Steel -teräspannut.

Laatua ja muotoilua vastuullisesti

Me Fiskarsilla uskomme, että valmistamalla miellyttäviä, inspiroivia ja ympäristön kannalta kestäviä arjen tuotteita pystymme luomaan iloa ja hyvinvointia.

Laatua vuodesta 1649

Fiskars sai alkunsa vuonna 1649, ja se on nykyään yksi vanhimmista länsimaisista yrityksistä sekä johtava maailmanlaajuinen lifestyle-brändi, jonka puutarhanhoito-, ruoanlaitto- ja askartelutuotteita myydään yli 60 maassa.

Vastuullisuus

Hyvinvointi ja kestävä kehitys osana onnellisempaa tulevaisuutta. Panostammekin Fiskarsilla kestävään kehitykseen kaikessa toiminnassamme. Tuotteidemme jokainen yksityiskohta on suunniteltu käyttäjää ajatellen ympäristöystävällisyydestä tinkimättä.

Palkittua muotoilua

Fiskars on suhtautunut muotoiluun intohimoisesti jo satojen vuosien ajan. Muotokielemme taustalla on pyrkimys ratkaista arjen ongelmia, helpottaa päivittäisiä töitä kotona ja puutarhassa sekä lisätä arjen mukavuutta.

Tilaa inspiraatiota ja tietoa eduista sähköpostiisi

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi saat -10 % seuraavasta ostoksestasi ja kuulet ensimmäisten joukossa Fiskarsin tuoteuutuuksista ja tarjouksista

Vuodesta 1649 nykypäivään

Vuonna 1649 rautaruukkina aloittanut Fiskars on tätä nykyä yksi vanhimmista länsimaisista yrityksistä sekä johtava maailmanlaajuinen lifestyle-brändi, jonka puutarhanhoito-, ruoanlaitto- ja askartelutuotteita myydään yli 60 maassa.

Fiskars on suhtautunut muotoiluun intohimoisesti jo satojen vuosien ajan. Muotokielemme taustalla on pyrkimys ratkaista arjen ongelmia, helpottaa päivittäisiä töitä kotona ja puutarhassa sekä lisätä iloa kodin askareisiin.